Blomförstörare



Får man värkligen ligga i mina blommor? Astrid värkar tycka det iallafall, tur hon e så söt :)

/ Mari

Tattuering



De e ju inte den snyggaste bilden men den får duga, ja e jäkligt nöjd med den.

/ Mari

Hemma igen

Nu e vi äntligen hemma efter våran semester, semester e skönt men det är skönare att komma hem, börjar inte jobba fören på måndag så 2 dagar semester kvar :)

Igår var vi i Falun och hälsade på Daniels kusin som även torterade mig i 3 timmar och en kvart genom att tattuera mig, men fan vad nöjd jag blev, skit snygg värklingen, bild kommer men just nu så är det massa helosan på den så de blir inte så snygg bild då.

/ Mari


25- år

I Lördags kväll så sa Daniel till mig att imorgon så får du ta och pack lite för vi skall ut och åka.
Dagen efter så får jag reda på att vi skall åka till Värmland och ha lite semester, så skönt, det är nämligen så att jag fyllde 25 den 21 och jag hade lite panik och ville inte vara hemma, så gullig som han är så fixar han ju det, med lite hjälp från min mamma.
 Så i måndags på morgonen så åkte vi iväg och vi skulle vara borta ända tills på torsdagen.
 Men Daniel har ju länge lovat mig att vi skulle åka upp till Dalarna där Daniels kusin bor som är tattuerare och jag skulle få en tattuering men det hade han inte tänkt på så han skickade ett sms till honom och vi tänkte om han svarar så gör han det annars så får vi ta det en annan gång.

Vi kom upp vid 5 tiden och vi tog det bara lugnt resten utav den dagen. När vi vaknade på tisdagen så hade Daniel jätte ont i ryggen för sängarna e inte så bra där uppe i huset, så vi la extra madraser och hoppades på det bästa under nästa natt. Sedan åkte vi iväg för att kolla efter lingon men vi hittade inga alls utan lite svamp som vi plockade istället. sen tog vi det bara lugnt senare på eftermiddagen och på kvällen så ringer Daniels mobil och det är hanns kusin som säger att jo men på fredag så har han fått en som har avbokat sin tid kl 12 så ni kan komma då, haha ja varför inte vi blev glada att få en dag extra semester men var först tvungen att ringa till mamma och kolla om det var ok eftersom det är hon och pappa som tar hand om fåren medans vi är borta.

Den natten fick var tyvärr inte sängarna bättre utan Daniel fick ont då med så vi bestämde oss för att byta säng istället.

Onsdag: jag fyllde 25, känns inte ett dugg som att jag fyllde år, vi åkte iväg till Mallung för att kolla om där fanns något roligt vi kunde göra, vi gick och fikade på ett café men sen så fanns det inte speciellt mycket att göra där inte, så vi åkte hemmåt igen och käkade på en resturang och sedan tillbaka till huset igen.
Käkade lite kladdkaka på kvällen och kollade lite tv.

Sen skulle vi sova i den andra sängen men den va inte bättre den, jisses nej nej det går bara inte, så Daniel kom med förslag att vi kankse skulle åka till Dalarna allaredan idag och ta in på hotell så vi kollade lite priser på internet och ringde till scandic hotell i Borlänge och fick ett väldigt bra pris, så sakt och gjort vi packade och städade sen åkte vi till borlänge, vi hade lovat Daniels morbror att vi skulle hälsa på honom nästa gång vi var där uppe, så vi åkte och fikade lite hos dom vilket var väldigt trevligt!

Så just nu sitter vi på vårat hotell rum på scandic hotell och det känns väldigt bra, nu hoppas vi bara att vi skall kunna sova skönt inatt och att ingen får ont någonstans, och imorgn skall jag tattuera mig, lite nervöst börjar det bli.


Vi bor granne med dessa söta små kor:)
Så här söta kossor bor vi granne med.



Det kom ett gäng fåglar som vi inte har sett innen och dom fanns inte med i fågelboken, någon som har förslag på vad det kan vara för någon sort?




Extremt mycket vatten i Klarälven.






Det kom en katt och var väldigt nyfiken på fåglarna, tror han mest ville äta upp dom.


/ Mari

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0