Saker till julmarknad

Här kommer lite bilder på lite utav det som jag kommer ha med mig på julmarknaden.


Har med mig några vita skinn, väldigt mjuka och passar perfekt att ha i ex barnvagn eller i soffan.



Tovade tvålar, dom luddrar igenom ullen och den glider inte ur handen och det blir en väldigt vacker färgklick i badrumet.



Färgat svart tack skinn, väldigt stort och väldigt skönt att sitta på, speciellt nu när det börjar bli kallare ute och inne.

Tofflor, kommer inte ha så många storlekar men det går att beställa om jag inte har just den storlek som du vill ha, har inte hunnit sy så många. Ligger även en mössa till barn.



Vantar och cykelsadelskydd, varma och sköna.

Kommer även att ha med mig tenntrådsarmband, tovade tomtar, barn tofflor och grytungderlägg.


Hoppas ni får en trevlig dag på julmarknaden!


/Mari

Julmarknad!

Nu är det snart dax för julmarknad igen, på lördag den 26/11 är det julmarknad på tona gård i Väröbacka och torsdgen den 1/12 är det julmarknad Rönnås lada utanför Tvååker, vägbeskrivning finns på hemsidan:http://www.ronnaslada.se/ .
Så ni som vill fira Daniel den 1 December får komma till Tvååker där han kommer vara mellan kl 16-21, Tvååkers lucia tåg kommer även vara där och uppträda vid 7 tiden, jag tror det kommer bli väldigt mysigt.

/Mari

InFlames


Igår var Daniel, Linda och jag i Göteborg och kollade på InFlames, Trivium, Ghost och Raise to Remaine, vi såg aldrig det första bandet som spelade, InFlames var grymt bra!
Skulle inte rekomendera någon att betala några pengar att se Ghost för dom var skitdåliga, önskade man kunde gå därifrån men så är det.

InFlames var som sakt sjukt bra som vanligt! Filmen är tagen nästan därifrån som vi satt.

Pratade med min bror när vi hade åkt därifrån och han berättade att när han kom dit så hade han tappat bort biljeten och tog en taxi tillbaka till sin kompis där dom hade varit på förfest och kollade om han kunde hitta den men utan lycka så han åkte tillbaka för han tänkte de att han får väl sätta sig på en pub tills konseren var slut så han kunde hänga med sina kompisar på fest efteråt men så kom en kompis ut och sa till honom att han hade 400 kr så han kunde köpa en ny biljet, så han lyckades tillslut komma in men den konseren blev väldigt dyr för honom. Vi satt inte långtifrån där han stod och tittade men ändå såg vi inte varandra, men Daniel skulle gå ut och köpa drika till oss i pausen innan Inflames och vem stöter han på där ute om inte hans kompis Alex som han inte sett på ett tag så han hade ingen aning att han skulle dit, lite roligt att det ens finns möjlighet att se någon man känner när det är så mycke folk där.

Kvällen var lyckad iallafall :)

/Mari

Brandeby

Såg precis på nyheterna att Lasse Brandeby avled inatt, mycket tragiskt, han var ju inte gammal, bara 66 år gammal.
En mycket duktig skådis som kommer saknas mycket, älskade att titta på Rena Rama Rolf när den gick :)

Skänker en tanke till honom och hoppas att han får det bra dit han kommer nu.

/Mari

Scaning

Idag har det kommit en kille ifrån Danmark och dräcktighets testat våra tackor men likadant som förra året så blev vi besvikna, 55 st var viserligen dräcktiga men 63 st var inte det, ni kan ju kanske förstå vår besvikelse, men nu kan vi ju i alla fall fixa till det, vi tog alla 63 tackorna som inte hade några lamm i sig och satte dom på ett bete med 2 baggar, så nu hoppas vi att dom skall ta sig :) lammen kommer inte fören i april då men det är bättre än inga alls.
Det var iallafall 2 st som hade 4 lamm i sig, lite roligt, men vi får väl se hur många utav dom som blir flask lamm.

I lördags stog jag och ulle på Aranäsgårdens julmarknad, det är så många som känner på sakerna vänder på de för att se ett pris och sen så går dom, som tur var så hade Daniels mamma broderar julmotiv på några kökshandukar som jag hade fått och jag sålde 4 st, sen köpte mamma och Daniels mamma varsin tomte men de hade dom ju kunat göra hemma med så jag vet inte om jag kan räkna med det, men folk är snåla och fattar inte att det tar jätte lång tid att göra alla saker, men jag har ju fått göra endel reklam för mig många som tog visitkort och Hallandsnyheter var där och tog kort på mina tolmtar så jag hoppas ju värkligen att dom kommer med.

Nästa marknad är den 26 november i Väröbacka så kom dit och kolla in mina tomtar!

Nu tänker jag bara sitta och slappa lite i soffan innan det är dax att sova efter som man måste upp och jobba, kanske skall ta och sy lite vantar nu när jag bara sitter här :)

/Mari

Bagge på rymmen

Igår när jag kom hem så ringde Daniel mig och sa en Frank var inne hos bagglammen vilket han inte skall vara, utan han skulle vara i hagen med dom andra baggarna men vi kunde inte hitta vart han hade kommit in i den andra hagen, stängslet brukar alltid hänga där dom har gått igenom men det såg jätte fint ut, så antingen har han hoppat över vilket inte är troligt för han väger ganska så mycket eller så har någon släpt in honom där, men jag fattar inte vem fan som gör det utan att ringa och säga till, eller komma och knacka på och berätta det, eller så har han väl bara krypit under och lyckats göra det utan att nudda tråden, värkar konstigt iallafall.

Idag har jag suttit och sytt vantar och cykel sadel skydd, har mycket kvar men det får räcka till denna marknaden, börjar bli trött nu och har bara ikväll och imorgon efter jobbet kl 5 på mig att göra lite fler saker.

Hoppas någon vill komma och köpa något utav mig :)

/ Mari

Sjuk!

Igår vaknade jag med ett tryck i huvudet och tät näsa, idag var det inte bättre men jag åkte till jobbet och stod ut iallafall, har inte riktigt råd att vara hemma, har redan tagit ledigt en del nu i november och december för att jag skall hinna göra lite saker innan julmarknaderna börjar och på nu på lördag så är den första i Aranäsgården

Trött

Snacka om utslagen, undra vad han har syslat med, men han ser ut att ligga väldigt skönt.







/Mari

RSS 2.0